Bewindvoerders en budgetbeheerders

Ik ben bewindvoerder of budgetbeheerder.

U als bewindvoerder of budgetbeheerder heeft natuurlijk cliënten die niet altijd de beschikking hebben om ineens grote uitgaven te doen. Dit kan soms leiden tot lastige situaties. Iedereen dient tegenwoordig de beschikking te hebben om op internet allerlei zaken te regelen. Uw cliënt uiteraard dus ook.

Wij, van BlueDigit, begrijpen dat. Daarom bieden wij u een unieke service. Bij ons kunt u een laptop voor uw cliënt aanschaffen en met ons regelen hoe u de betaling zou willen doen. Neem met ons contact om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe komt u in contact met de afdeling bewindvoering van BlueDigit.

Om in contact te komen met de afdeling bewindvoering van BlueDigit, stuurt u een e-mail via onze contactpagina. Vermeld daar in uw vraag en uw contactgegevens waarop wij u kunnen bereiken. Onze afdeling bewindvoering zal dan zo spoedig mogelijk contact met uw opnemen. Ook kunt u bellen met 068 77 35 884.

Doet u een kredietcheck?

Aangezien wij refurbished laptops verkopen, is een kredietcheck niet nodig. Derhalve is er geen kredietcheck nodig bij BKR of andere kredietregistratiebureau’s.

Hoe kan u een betaling doen voor uw cliënt?

Bewindvoerders en budgetbeheerders kunnen gebruik maken van een automatische incasso of een handmatige overboeking om betalingen voor uw cliënten te voldoen. Mocht er een achterstand ontstaan in uw betalingen, dan nemen wij uiteraard eerst contact met uw op.

Kunt u het product van de cliënt tussentijds aanpassen?

Ja, de refurbished laptops zijn eenvoudig tot aan de aflevering nog te wijzigen. Indien er een hogere bedrag ontstaat, zal er met u contact worden opgenomen. Ook na de aflevering van de refurbished laptop zijn er nog wijzigingen mogelijk. De wijzigingen voor cliënten die onder bewind of budgetbeheer vallen, kunnen uitsluitend worden aangevraagd door de bewindvoerders of budgetbeheerders zelf. Wijzigingen kunnen worden aangevraagd per e-mail, via onze contactpagina onder vermelding van het factuurnummer en het gewenste product.

Indien u gebruikt maakt van onze contactpagina, zullen wij altijd om een bevestiging vragen.

Ik val onder bewindvoering of budgetbeheer.

Soms zit het leven even tegen door diverse situaties. En lijkt het of allemaal erg tegen zit. Gelukkig is er bewindvoering of budgetbeheer die u kunnen helpen om weer de weg terug te vinden. Iedereen dient tegenwoordig de beschikking te hebben om op internet allerlei zaken te regelen. Uiteraard u dus ook.

Wij, van BlueDigit, begrijpen dat. Daarom bieden wij u een unieke service. Bij ons kunt u een laptop via uw bewindvoering of budgetbeheer aanschaffen en zij kunnen met ons regelen hoe u de betaling zou willen doen. Laat uw bewindvoerder of budgetbeheerder met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Doet u een kredietcheck?

Aangezien wij refurbished laptops verkopen, is een kredietcheck niet nodig. Derhalve is er geen kredietcheck nodig bij BKR of andere kredietregistratiebureau’s.

Hoe kan ik mijzelf aanmelden als ik onder bewindvoering of budgetbeheer val?

Wanneer u onder bewindvoering of budgetbeheer valt, kun u uzelf niet aanmelden, omdat er een goede afspraak nodig is met uw bewindvoerder of budgetbeheerder. Vraag uw bewindvoerder of budgetbeheerder om u aan te melden bij BlueDigit via deze pagina.

preloader